Mördaren kommer alltid in från vänster.

Förresten, jag såg en kalasbra film igår. Nämligen, Pearl Harbour. Om du inte sett den, se den! En mycket sorglig film som fick mig att börja grina, men ååh så bra. Och ett extra plus var ju också att Josh Hartnett, som spelar Danny i filmen, är en riktig pudding.

Dreggel.

Haha, jag känner att jag håller på att bli en filmnörd sen jag började på filmkunskapen.
Hörni, visste ni att mördaren alltid kommer in från vänster i första scenen han/hon är med i?!


Klorlukt

Jag vill bara meddela er om att jag stinker klor. För jag har nämligen varit och simmat idag. Det var väldigt härligt förutom att jag svalde några liter simbassängsvatten. Och klorlukten är väl inte så mysig heller kanske. Undra när den försvinner...
That's all from me.
Bajbaj.

Mamma Mia

Igår var jag äntligen och såg Mamma Mia. Ojojoj vilken bra film det var. Kom på mig själv att sitta med ett fånigt leende hela filmen igenom. Men när jag tittade mig runt i biosalongen så var jag inte den enda. Och dessutom, ABBA-låtarna är ju bara så bra! I löööv them!


Kvällen till ära hade jag och Niccie färgglada ben!


Sportsandaler och gula piratbyxor!

Titta vad jag hittade när jag kollade igenom mina bilder på datorn.
Alltså jag blev riktigt rädd när jag såg den här bilden. Det här var bara fyra år sedan, jag var alltså tretton år, jag gick i sjuan och jag har på mig sportsandaler! OMG, jag hade sådan smak för kläder på den tiden. Sportsandaler, jag var på botten av botten. Även fast det kanske är praktiskt och så och om man är ute och vandrar en hel dag kan jag till och med förstå att man har sådana här. Men jag hade på mig sportsandaler till vardags. Jag skäms. Dessutom, kolla klockan! Det är en såndär kardborreklocka och jag hade delfiner på klockarmandet. Hallå, jag gick i sjuan?! Ingen som går i sjuan nu har väl på sig en sån klocka, eller? Och sen, de klassiska piratbyxorna. Jag minns de där gula (fula), fluffiga piratbyxorna, de var mina favoriter, sååå snygga tyckte jag att de var. Det var typ mitt trendigaste plagg? Mest ok är nog ändå det rosaspräckliga linnet, även fast det ser ut att strypa mig. Jag kan dessutom tillägga att jag inte tycker att min frisyr var en stor hit heller. Alltså, hur såg jag ut på den tiden egentligen? Tänk om jag skulle gå klädd sådär nu, haha! Jag har faktiskt kvar de gula piratbyxorna...

Himlen har öppnat sig.

Det är helt knäppt hur mycket det regnade idag. Himlen bara öppnade sig när vi gick utanför dörrarna på Blackerbergs gymnasium. Jag har nog aldrig sett så mycket vatten in my whole life och jag skojar inte. Sen när jag stod och väntade på bussen (måste bara lägga till att jag stod i busskuren men ändå blev jag blöt), då ser jag världens blixt och precis efter det så sa det BOOOOOOOOOOOOOOOM, det var åskan som hade talat. Jag var precis under åskan och där stod lilla dränkta jag under min lilla busskur och drömde mig bort till en paradisstrand i fjärran. Sen kom bussen. Och sjöarna på vägarna. Busschauffören var arg. Jag tycker synd om människorna som gick på trottoaren, som möttes av en tsunami när bussen körde förbi. Det var min lilla historia idag. En negativ en. Men regn är ju faktiskt bra, annars skulle vi leva i en öken. Nej, istället ska jag vara glad för att vi faktiskt har regn här i Sverige.

Ett paraplax är bra att ha när det regnar.

/HF

Back to normal!

Jahapp, då var första skoldagen avklarad. Det var i princip "hej alla gamla kära klasskamrater, trevligt att se er" "här får ni lite information och ert schema" och "hejdå, imorgon börjar ni efter schemat", tog alltså inte mer än en timme. Eller förresten så fick vi våra nya skåp oxå och vet ni vad?! Jag fick underskåp, buhu :( Iförsig fick resten av våran klass också det, säkert bara för att vi är klass e och alltid får allt i sista hand. Schemat vet jag inte om det är bra eller dåligt, eftersom jag knappt förstår hälften av det. De borde verkligen göra individuella scheman för nu är det fem kolumner på varje lektioner med olika undantag beroende på vad man valt o.s.v. Jag vet i alla fall att jag börjar klockan 10.05 imorgon med franska, dock tog det en timme innan jag förstod det.


(Bild från google.)

Jogging i regn!

Japp, rubriken säger ju allt. Jag har precis varit ute och joggat i regnet. Faktiskt gillar jag när det regnar när man är ute och joggar, man blir lixom lite avkyld, pörfekt, och får lite extra energi! Det jobbigaste som finns är ju faktiskt att jogga när det är trettio grader och solsken, då springer jag lika snabbt som en mask och försvinner i en svettpöl efter några meter. Nej, hellre regn! Eller vad säger ni?


Såhär jobbigt tycker jag att det är när det är trettio grader och solsken.
(Bild från google.)

/HF


Vem är jag?

Sanningen är den att jag är inte ny i bloggvärlden. I ett och ett halvt år har jag drivit en blogg med 5 000 läsare om dagen. En blogg som gått mer och mer utför och neråt och åt sidan. Ja, allt annat än framåt. I alla fall, uppdateringen har varit katastrofal och innehållet har inte varit mycket bättre. Jag kände att jag behövde börja om från början och idag, den sextonde augusti 2008, bestämde jag mig för att det var dags. 

Vem är då jag?
Jag är Helena. Jag ska på tisdag börja mitt andra år på Blackebergs gymnasium. Jag läser den samhällsvetenskapliga linjen med inriktning samhälle, vilket är kalas. Jag är lite av en sportnörd, men inte fullt ut. Jag gillar helt enkelt att röra på mig. I tio år har jag gått på gymnastik, men slutade för ett år sedan för att börja på friidrott, vilket jag ångrar bittert. Nu skulle jag bli tokglad om det är någon cheerleadinggrupp skulle vilja ta emot mig. Vi får helt enkelt så vad som händer. Fota är ett annat intresse, håller på att spara till en tjusig systemkamera. Sedan får jag inte glömma att berätta att jag älskar att resa, reseledare i framtiden skulle inte sitta helt fel. Annars då? Jag är halvnorsk, så om jag gör något klantigt brukar jag skylla på det.

Så vad kommer ni att få läsa om i denna blogg?
Allt mellan himmel och jord, är nog det bästa svaret. Mitt liv som Helena, helt enkelt. Sanningen är nog den att jag vet inte vad som kommer att skrivas på denna blogg. Det återstår att se.



Vi välkomnar Helena till hennes nya blogg!

/HF

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0